top of page

MARJAVASU OY

Marjavasu mehutiiviste

AITOJEN MAKUJEN MARJAVASU ON AINOA LAATUAAN

Kuopiolainen perheyrityksemme Marjavasu Oy on toiminut jo yli neljännesvuosisadan suomalaisessa Food Service -markkinassa. Meidät tunnetaan ammattikeittiöissä ja elintarviketeollisuuden yrityksissä pitkäaikaisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka taitaa aitojen mehutiivisteiden sekä lisäaineettomien hedelmä- ja marjasoseiden valmistuksen ja pakkaamisen DeliMax tuotemerkillä.

Tarjoamme myös markkinoiden laajimman valikoiman mehuautomaatteja. Luonnollisesti myös mehuautomaatteihin tarkoitettujen mehutiivisteiden valikoimamme on markkinoiden laajin, ja marjamehuistakin löytyy useita vaihtoehtoja mehuautomaattiin.

Olemme ainoa itsenäinen alan yritys Suomessa, siksikin voimme tarjota asiakkaillemme erityisen joustavaa henkilökohtaista palvelua ja aidosti ympäristöystävällisiä tuotteita. Pienenä ja asiakasta lähellä toimivana yrityksenä vastaamme asiakastoiveisiin nopeasti ja räätälöimme tarvittaessa avaimet käteen -kokonaisuuksiakin. Toimitamme tilauksesta myös luomutuotteita ja kotimaisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Mehutehtaamme sijaitsee Kuopion Vehmasmäessä, josta toimitamme tuotteet suorajakeluna asiakkaillemme tai valtakunnallisesti Food Service -tukkujen kautta. Laadukkuus, toimitusvarmuus, hintojen kilpailukykyisyys, ympäristöystävällisyys, hyvä henkilökohtainen palvelu ja kaiken summana asiakastyytyväisyys ovat työmme vankka perusta.

oivalogo.png
bottom of page