top of page
Etsi

tulossa verkkokauppa ja ensimmäinen sesonkimaku


Marjavasu Oy:n ensimmäinen asiakastyytyväisyyskysely mehuautomaattiasiakkaille tehtiin syksyllä 2021. Odotimme kyselyn tuloksia innolla ja valmiina ottamaan palautteesta koppia. Miten kotimainen pieni mehutehtaamme on onnistunut vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin? Ovatko maut kohdallaan, onko valikoimassa riittävästi vaihtoehtoja ja Delimaxin mehuautomaatit helppoja käyttää? Ovatko asiakaslähtöinen palvelu ja valtakunnallinen huoltoverkosto niitä asioita, joihin kannattaa jatkossakin panostaa?


Palaute innosti ja ilahdutti. Ihan huippua, että saimme täydet pisteet toimitusvarmuudesta ja -nopeudesta! Yksi yleisimmistä uusista toiveista oli verkkokauppa, jonka laitamme tulille saman tien. Perästä kuuluu! Toistaiseksi vielä palvelemme tilausasioissa vain puhelimitse ja sähköpostitse. Ja kotimaisena toimijana meillä on ilo tavata asiakkaita ihan livenä myös messuilla ja yrityksissä.


Makuasioistakin pyysimme palautetta. Vain appelsiinimehu 500 % sai osalta vastaajista huutia liian väkeväksi koetusta mausta. Vaihdoimme mehun raaka-aineen makuisampaan ja tuotekehityksemme sääti reseptiä aurinkoiseen raikkauteen. Sesonkimakua toivoneille myös hyviä uutisia: tuomme ensimmäisen sesonkimaun jo ensi keväänä valikoimaan. Täten vahvistamme myös, että meiltä saa jatkossakin myös ihania kotimaisia tuotteita.


Entäpä mehuautomaattien huoltopalveluamme? Valtakunnallinen kattavuus on selvästi meidän valttikorttimme ja apu pyrkii tulemaan paikalla 2 päivässä. Ensiapuna huolto yrittää auttaa puhelimitse. Usein pulma ratkeaakin saman tien, kun henkilökunta seuraa etäohjeita laitteen säätämiseksi. Tiesitkö muuten, että Delimaxin automaateissa mehun annostelun juomalasiin voi ohjelmoida joko lyhyellä kertapainalluksella lasin täyttäväksi tai niin, että nappia painetaan lasin täytön ajan?


Yllä siis poimintoja asiakkaidemme toiveista ja vastauksistamme. Mahtavasti iloa meille tuovat kymmenet kiitokset ja peukutukset Marjavasun suomalaisuudesta, asiakaslähtöisestä nopeasta palvelusta, valikoiman monipuolisuudesta ja tuotteiden hyvistä mauista. Pienen ja terhakkaan kotimaisen mehutehtaamme sielu ja sydän ovat asiakkaiden toiveiden täyttämisessä ja sillä tiellä jatkamme iloisella mielellä.


Otahan yhteyttä, kun haluat tietää meistä ja tuotteistamme lisää!


Ulla Anttila

myyntijohtaja

Marjavasu Oy

bottom of page