top of page

QR-koodin takaa löydät ohjeen mehulaitteen viikkopesuun!

Päivitetty: 22. tammik.

Joulusesongin kynnyksellä ajattelimme muistuttaa ohjeesta, jolla pidät Delimaxin mehuautomaatit aina ykkösluokan iskussa ja mehut maittavina. Päivittäisen siisteyden lisäksi mehuautomaatit tarvitsevat viikoittaisen pesun.Ohje lyhyesti:

Tarvitset tehtävään kolme kannua tai pientä sankoa. Täytä kaksi kannua +40 – +50 -asteisella vedellä, joista toisessa huuhdellaan ensin mehutiivisteletkujen pikaliittimet. Letkut puhdistetaan ajamalla toisesta kuumavesisangosta kuuma vesi tiivisteletkujen läpi. Kolmanteen kannuun lasketaan annostelupäästä tuleva huuhteluvesi. Sittenpä laite on taas puhdas ja valmiina tulevan viikon tarjoiluihin!


QR-kooditarra tulossa laitteen kylkeen:

Ja jotta homma hoituu jokaiselta työntekijältä samalla tavalla, huoltomiehemme kiinnittää seuraavalla desinfiointipesukäynnillään laitteen kylkeen QR-kooditarran: ota kännykuva koodista, niin ohjeet avautuvat sekä kirjallisena että selkeänä videona. Helppoa ja luotettavaa myös uusien työntekijöiden perehdytyksessä!


Tee viikkopesu myös ennen käyttötaukoa:

Jos laite on yli 3 vrk käyttämättä tai siirtyy sesongin päättyessä tauolle, tee ennen taukoa laitteelle viikkopesu, jotta mehutiivisteet eivät kuivahda letkuihin ja aiheuta hankalia käyttöongelmia myöhemmin. Muista siis viikkopesu ennen käyttötaukoa, niin laite on kunnossa uuden sesongin alkaessakin.


Huoltomme käy tekemässä laitteen desinfiointipesun 3 kuukauden välein ilman erillistä huoltokutsua. Mehuautomaatteihin voi hyvästä huolenpidosta huolimatta tulla joskus toimintahäiriöitä. Jos näin käy, soitathan pikimmiten laitehuoltomme päivystykseen, p. 050 3202 076.


Tässä tärkeimmät tällä kertaa, työn iloa uuteen sesonkiin!

Kommentare


bottom of page