Valmista myös brunssille ja jaa vaahto annoskulhoihin. Kevään juhlasesonkeina voit käyttää Sekamarjahillokkeen tilalla Delimax mango- tai persikkasosetta.

Hyydytetty jogurttivaahto
10 annosta
5 liivatelehteä
2 ½ dl kuohukermaa
5-6 dl turkkilaista jogurttia
1 dl hunajaa
2 tl vaniljasokeria
1 limen raastettu kuori
1 limen mehu
Lisäksi:
3-5 dl Marjavasu Sekamarjahilloketta
Laita ensin liivatelehdet likoamaan limittäin runsaaseen määrään kylmää vettä.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon turkkilainen jogurtti.
Lisää hunaja, vaniljasokeri ja hyvin pestyn limen raastettu kuori ja sekoita tasaiseksi.
Kuumenna limen mehu ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Lisää liivateneste jogurttivaahtoon sekoittaen.
Jaa vaahto pursotinpussilla annoskulhoihin tai laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pursota tai lusikoi annosten päälle Marjavasu sekamarjahilloketta.