top of page

Kuulumisia Marjavasun syksyn turneelta!

Päivitetty: 2. lokak. 2023

Vauhdikkaan messusyksymme parasta antia ovat olleet juttuhetket tuttujen ja tulevien asiakkaidemme kanssa. Olemme kuulleet ajatuksia ja kokemuksia Delimaxin mehuautomaateista sekä mehutuotteista. Onko työn sujuvuus parantunut, entä tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus? Mitä loppuasiakkaat ovat tuumanneet, ovatko mehut maittaneet?


”Mahtavaa: yksi ja sama mehukone, jonka voi AJASTAA eri kattausten tarjoiluun: täyteläiset tuoremehut aamiaisille ja raikkaat mehujuomat aterioille!”

Todellakin! Delimaxin mehuautomaattien ylivoimaisuutta muihin verrattuna on, että automaatista saa eri kellonaikoina eri juomavalikoiman tarjolle! Helppo AJASTUS säästää valtavasti aikaa ja työtä. Ajastus on budjettiviisastakin, sillä aterioiden mehujuomat ovat reippaasti edullisempia kuin aamiaisten tuoremehut.


”Olen tosi tarkka hygieniasta ja tasalaatuisuudesta: teidän tuotteenne ovat 100 % turvallisia sekä meille palveluntarjoajana että asiakkaillemme!”

Allekirjoitamme! Marjavasun mehutuotteilla ja Delimaxin mehuautomaateilla homma toimii turvallisesti ja laadukkaasti päivästä ja kattauksesta toiseen. Valmistamme ja pakkaamme tuotteet Marjavasun omalla mehutehtaalla, emmekä tinki piiruakaan laatustandardeista myöskään huollon osalta.


”Kappas, luulin että Delimaxin mehuautomaatit ja Marjavasun mehut on tarkoitettu vain hotelleille”

No eihän toki! Myös Itämeren risteilylaivoilla, liikenneasemilla, lounasravintoloissa sekä kylpylöissä, lomakeskuksissa ja monissa urheiluopistoissa nautitaan Marjavasun mehuja Delimaxin automaateista. Pitkäikäisin asiakkaamme, Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopiossa, on ollut asiakkaamme jo 28 vuoden ajan. Mehujen verraton maku on vakiopalautetta, josta ilahdumme aina.


Tulossa on juttua myös tehdasuudistuksesta sekä uudesta asiakkaastamme, jonka olemassaolo on monelle meistä elintärkeä. Näistä lisää syksyn mittaan!

Aurinkosta syksyä!”


Jenni Mäkelä, myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Mehuautomaatit ja suoratoimitukset

Tarjouspyynnöt

050 541 6575Comentários


bottom of page