Etsi

Delimax Persikkasose maustaa vispipuuron upeaksi.

Herkullinen väri puurossa houkuttaa annosten äärelle. Tarjoa aamupalana, välipalana tai jälkiruokana.



Vaniljainen persikkavispipuuro

10 annosta

1 ½ l Delimax Persikkasosetta 170 %

1 ½ l vettä

1 ½ dl sokeria

3 ¾ dl mannasuurimoita

1 tl vaniljasokeria


Mittaa Delimax Persikkasose, vesi ja sokeri kattilaan ja kiehauta poreilevaksi.

Lisää mannasuurimot ohuena nauhana koko ajan sekoittaen ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta puuro vaniljasokerilla.

Jäähdytä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella tai yleiskoneella kuohkeaksi vispipuuroksi.


Tarjoa!


#vispipuuro #delimax #marjavasu #sose


36 katselukertaa
Tehdas, tilaukset ja myynti: 017 3629299
Huoltopäivystys:
050 3202076
Info(at)delimax.fi